Bestellen

Producten bestellen op Taobao.com

Nu we het product uitgezocht hebben en berekend  hebben wat ongeveer de verzendkosten zijn gaan we verder naar de volgende stap, namelijk het bestellen ervan. Zoals als eerder vertelt is MisterTao.com een tussenpersoon, hun kopen het product van de verkoper op Taobao.com en versturen het vervolgens door naar jou.

Allereerst betalen we de prijs van het product in Dollars, deze prijs is hetzelfde als op Taobao.com weergegeven maar dan in de Chinese valuta Yuan (¥). Naast de prijs voor het product dienen we ook de Domestic Shipping Costs (Binnenlandse Verzendkosten) te betalen van de verkoper op Taobao.com naar het magazijn van MisterTao.com. Deze binnenlandse verzendkosten bedragen altijd $1,65 (€1,20) ongeacht het product of het gewicht daarvan. Als je bovenaan de pagina op “shopping cart” klikt kom je op onderstaande pagina terecht.

Taobao_nederland6

1. Bij Quantity vul je het aantal stuks in wat je wilt bestellen van het product wat afgebeeld staat.

2. Voor het geval er iets onduidelijk is weergegeven bij het bestellen van het product zoals maat, kleur of uitvoering. Kun je deze specificaties hier nogmaals invoeren voor de zekerheid.

3. Bij shipping methode kiezen we voor de eerste optie “China Post Registered Mail” dit is de goedkoopste optie.

4. Er is bij MisterTao.com nog geen adres bekend daarom dien je die eerst in te voeren, klik hiervoor op de knop “use new address”.

Stel uw vragen op het nieuwe Forum! Forum