PayPal


Wat is PayPal?

De meest makkelijke manier om te betalen bij een Chinese webshop is door middel van Paypal. Met Paypal kunt u een virtuele betaal account aan uw bankrekening of creditcard koppelen. Waarmee u op bijna alle internationale webshops en ebay kunt betalen.


Na het registreren van uw gegevens en de gegevens van uw bankrekening, worden er door PayPal 2 kleine bedragen op uw rekening gestort. Bij deze 2 betalingen zit een verificatiecode bijgevoegd deze dient u in uw PayPal account in te voeren. Vervolgens is uw bankrekening geverifieerd door PayPal.

U kunt uw Paypal account op 2 manieren instellen. De eerste manier is dat u geld stort op uw Paypal rekening en hiermee de betalingen verricht. De tweede manier is dat u Paypal een machtiging geeft om uw aankopen automatisch van uw rekening af te schrijven. Zodra u betaald heeft wordt dit bedrag na ongeveer 1 a 2 werkdagen afgeschreven.

Als u wilt betalen met uw PayPal account bij een willekeurige webshop kunt u hiermee betalen door het invoeren van uw PayPal account gegevens.


Paypal rekening openen

Tips

  • Bewaar uw inlog gegevens zeer goed
  • Gebruik geen standaard wachtwoorden
  • Gebruik een uniek wachtwoord wat u alleen voor Paypal gebruikt
Stel uw vragen op het nieuwe Forum! Forum