FAQ

Veel gestelde vragen over Chinese webshops

 Hoelang duurt het voordat mijn bestelling van een Chinese webshop wordt bezorgd? 

De producten worden standaard gratis verzonden met Hongkong of China Post, deze levering duurt meestal 2 a 3 weken. Uiteraard zijn er ook uitzonderingen waar het langer duurt of korter. Als u uw product na 4 weken nog niet heeft ontvangen kunt u contact opnemen met de webshop. In de meeste gevallen wordt er dan een nieuwe verstuurd of krijgt u uw geld terug.


Kan ik mijn bestelling ook sneller laten bezorgen?

Uiteraard is het mogelijk om bij het afrekenen van uw bestellig te kiezen voor een andere verzendwijze zoals DHL. Bij DHL wordt uw bestelling tussen de 2 a 5 werkdagen geleverd.

Hoe is de kwaliteit van de producten?

De kwaliteit van de producten is zeer verschillend, het is verstandig om eerst naar de revieuws van een product te kijken voordat u deze koopt. Bij een tablet zit er uiteraard kwaliteits verschil tussen een model van €70 of €170. Vaak kunt u aan de product revieuws zien wat de meningen zijn over dit product is van meerdere kopers. In somige gevallen staan er ook foto’s bij.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Bij de meeste Chinese webhops krijgt u bij een kleine bijbetaling voor HongKong Post of China Post een track and trace nummer. Tevens krijgt u ook een track and trace nummer als u kiest voor de verzendwijze DHL. Vervolgens krijgt u nadat het pakket is verzonden een trace nummer, de code is na ongeveer 2 werkdagen te traceren. Deze code kunt u op de website www.packagetrackr.com invoeren en op de knop track it! klikken.

 Deze FAQ wordt in de loop van tijd aangevuld, u kunt via het contact formulier een vraag insturen.


Stel uw vragen op het nieuwe Forum! Forum