Dropshipping
Wat is China dropshipping?

Dropshipping is een geweldige uitvinding, deze verkooptechniek wordt bij een groot gedeelte van de webshops gebruikt. Door middel van dropshipping kun je een webshop runnen zonder werkelijke voorraad te hebben. Je kunt producten op je website aanbieden en hiervan zelf je verkoopprijs bepalen. Vervolgens betaald de koper jouw voor het product, en laat jij jouw dropship leveranciers het product naar jouw klant versturen. Op deze manier ontvang je gelijk het geld van de koper, waarmee jij jouw dropship leverancier in China kan betalen.

Je kunt een eigen webshop starten door het opzetten van een website met bijvoorbeeld WordPress, of je producten aanbieden op Ebay of Marktplaats. Op deze manier kun je erg veel producten aanbieden zonder deze producten daadwerkelijk op voorraad te hebben.

Sommige Chinese webshops hebben een ‘speciaal’ afreken systeem voor dropship orders zoals Focalprice. Dealextreme, Eachgame werken met een dropshipping/gift service als dit samen met het product wordt afgerekend zorgen ze ervoor dat er geen logo van de desbetreffende Chinese webshop zichtbaar is.


ChinaBuye.com – Dropshipping

Focalprice.com – Dropshipping

Dealextreme.com – Dropshipping 

Eachgame.com – Dropshipping

LightInTheBox.com – Dropshipping

 

 

 

 

Stel uw vragen op het nieuwe Forum! Forum