ChinaBuyeChinaBuye.com is een erg populaire Chinese webshop om zijn prijs/kwaliteit verhouding, daarnaast hebben ze ook een mooi assortiment. De webshop is erg stabiel en overzichtelijk gemaakt met de verschillende categorieën. Op de homepage lijkt het erop alsof ze alleen maar Kleren, sieraden en telefoons verkopen maar niets is minder waar, ze hebben echt alles! Van hoesjes tot horloges en van videocamera’s tot led verlichting.

Is ChinaBuye.com betrouwbaar?

Ja, al mijn bestelde producten zijn netjes ontvangen en tegen een mooie prijs. Daarnaast was de verzending ook erg snel na ongeveer 2 weken lagen de pakketjes in mijn brievenbus. Dit is afhankelijk van verschillende factoren dus dit kan de volgende keer langer zijn. Mijn grootste bestellingen was een Hubsan X4 v2 helikopter deze was erg goed ingepakt en binnen 14 dagen bezorgt. Op internet zijn ook bijna alleen maar positieve reviews te vinden, uiteraard vind je van elke webshop negatieve reviews dit blijft je altijd houden. Doorgaans worden problemen altijd netjes opgelost althans dat is mijn ervaring, maar je moet de shop wel de kans geven om het op te lossen. En uiteraard verstuurd ook ChinaBuye net als alle andere Chinese webwinkels hun producten gratis.


 

De Verschillende categorieën op Chinabuye.com 

De producten worden doorgaans binnen 2 werkdagen verzonden vervolgens krijg je een trackingnummer zodat je de bestelling kunt vinden. De klanten service reageert doorgaans binnen 1 werkdag.

Het forum van ChinaBuye is erg makkelijk, hierop kun je verschillende informatie vinden over verschillende onderwerpen zoals; betalingen, klantenservice,  verzending en allerlei topics en reviews over de producten die ze aanbieden. Op dit forum kun je vragen stellen over verschillende producten dit je vind op ChinaBuye.

U kunt op ChinaBuye betalen met een visacard, mastercard of met een PayPal account, voor meer informatie over het gratis aanmaken van een PayPal rekening kunt u ons artikel hierover lezen.

 

 

U kunt hieronder uw ervaring met www.ChinaBuye.com achterlaten en sterren toekennen.

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

ChinaBuye.com ervaring

Dec 29, 2013 by Richard

ChinaBuye.com is een betrouwbare site om producten te bestellen!


chinakopen.nl , USA 5.0 5.0 1 1 ChinaBuye.com is een betrouwbare site om producten te bestellen!
Stel uw vragen op het nieuwe Forum! Forum